Halfvastenoptocht Afferden (Bergen)

Half Vasten Optocht Offere

De halfvastenoptocht van Afferden (Bergen) vindt plaats op zaterdag 29 maart 2025. Deze halfvastenoptocht zal beginnen om 14:00 uur. Deze halfvastenoptocht heet Half Vasten Optocht Offere.

Grootste halfvastenoptocht van Noord Limburg. Met ruim 70 creaties, 1700 deelnemers over een route van 2,5 KM door Afferden (L)

  • Optochtcommissie:

Route/Omloop

Start op kruising Rimpelt - Langstraat > Melingstraat >Kapelstraat > Irenestraat > Langstraat > Julianastraat > Quinveldweg > Leemkuilenweg > Molenkampweg > Zwartebergweg > Dorpsstraat > einde nabij voormalig Rabobankplein.

Route

Bekijk vergrootte versie

 

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze halfvastenoptocht.

Videos

Geef een video door van deze halfvastenoptocht.

Andere optochten

In Afferden (Bergen) zijn nog 2 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
zo 2 mrt 202514:00 uurGrote Optocht van Afferden (Bergen)
di 4 mrt 202513:30 uurJeugdoptocht van Afferden (Bergen)

 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 02 apr 2024 - 11:01