Halfvastenoptocht Afferden (Bergen)

Half Vasten Optocht Offere

De halfvastenoptocht van Afferden (Bergen) vindt plaats op zaterdag 18 maart 2023. Deze halfvastenoptocht zal beginnen om 14:00 uur. Deze halfvastenoptocht heet Half Vasten Optocht Offere.

Grootste halfvastenoptocht van Noord Limburg. Met ruim 70 creaties, 1700 deelnemers over een route van 2,5 KM door Afferden (L)

Route/Omloop

Start op kruising Rimpelt - Langstraat > Melingstraat >Kapelstraat > Irenestraat > Langstraat > Julianastraat > Quinveldweg > Leemkuilenweg > Molenkampweg > Zwartebergweg > Dorpsstraat > einde nabij voormalig Rabobankplein.

Website / Social media

Videos

Geef een video door van deze halfvastenoptocht.

Foto's en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

In Afferden (Bergen) zijn nog 2 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
zo 19 feb 202314:00 uurGrote Optocht van Afferden (Bergen)
di 21 feb 202313:30 uurJeugdoptocht van Afferden (Bergen)
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 02 okt 2022 - 21:23