Grote Optocht Noordbroek

De grote optocht van Noordbroek vindt plaats op maandag 5 mei 2025 (Bevrijdingsdag). Deze grote optocht zal beginnen om 9:30 uur. Het thema is deze keer: Strips en vrijheid.

Het 5 mei comité organiseert om de 5 jaar een feestelijke optocht van praalwagens door het dorp. De inzet van vele inwoners van Noordbroek maakt dat het elk keer weer een succes is. Rondom een thema rollen de meest prachtige wagens de schuren uit. In de middag worden er verschillende activiteiten georganiseerd. ‘s Avonds is er een feestelijke afsluiting met prijsuitreikingen voor de praalwagens, straatversieringen en erebogen.

Website / Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 20 nov 2023 - 18:58