Optocht Oosterhout (Overbetuwe)

De Grootse Nölerhoutse optocht

De optocht van Oosterhout (Overbetuwe) vindt plaats op carnavalszondag (11 februari 2024). Deze optocht zal beginnen om 13:11 uur. Deze optocht heet De Grootse Nölerhoutse optocht.

  • Optochtcommissie:
    • CV De Wielewoalers

Route/Omloop

De deelnemers aan de optocht stellen zich, vanaf 12.30 uur, op in de Oosterhoutsestraat. Men kan zich zowel links als rechts opstellen richting Klein Amsterdam. Om 13.11 uur zal het startsein voor de optocht worden gegeven. Vanuit de Peperstraat draaien we linksaf de Gansstraat op. Aan het eind slaan we linksaf de Dorpsstraat in en over het Vredesplein gaan we tegen de keer de
Hoge Hofstraat in. Na een stukje Peperstraat slaan we rechts af de Hoge Wickstraat in om via de Spaanstraat weer op de Peperstraat te komen. Ter hoogte van de van Woerkomstraat slaan we linksaf om vrijwel gelijk weer linksaf de Kempenbongerd in te slaan. Aan het eind gaan we rechtsaf de Parkweg op om weer op de van Woerkomstraat uit te komen. Deze volgen we om hem bij de Fruithof weer te verlaten. Na een klein stukje Breeacker gaan we linksaf en komen we weer op de Dorpsstraat. Die verlaten we ten hoogte van de Pastoor Savenijelaan en volgen we langs het Wielewoalerspad tot we in de Zandstraat zijn gekomen bij het Wielewoalersnest, het eindpunt van de Grootse Nölerhoutse optocht.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Verslagen

de Grootse Nölerhoutse optocht
De deelnemers aan de optocht stellen zich, vanaf 13.00 uur, op in de Oosterhoutsestraat. Men kan zich zowel links als rechts opstellen richting Klein Amsterdam. Om 13.30 uur zal onder het toeziend oog van onze Prins Ben de Zwevende Troef het startsein voor de optocht worden gegeven. Vanuit de Peperstraat draaien we linksaf naar de Gansstraat. Aan het eind slaan we we... Lees verder.

Grootse Nölerhoutse Optocht
Dit jaar is de indeling van de zondag anders dan andere
jaren. De Wielewoalers draaien door! Dat houdt in dat
direct aansluitend aan de Grootse Nölerhoutse optocht er in
het Wielewoalersnest een groot feest losbarst met muziek van
Total Eclipse.

De deelnemers aan de optocht stellen zich, vanaf 13:30 uur, op in de
Oosterhoutsestraat. Men kan kan... Lees verder.

Geef een verslag door van deze optocht.

Videos

Op dit moment zijn er nog geen videos doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 28 feb 2023 - 16:10