Lampionnenoptocht Varsselder

Sint Maarten optocht

De lampionnenoptocht van Varsselder vindt plaats op woensdag 11 november 2020 (Sint maarten). Deze lampionnenoptocht zal beginnen om 18:15 uur. Deze lampionnenoptocht heet Sint Maarten optocht.

Elk jaar organiseert het Actie Comité op 11 november een Sint Maarten optocht. De kinderen trekken dan met muziek en hun zelfgemaakte lampionnen door het dorp.

Na afloop lekker genieten van een warme kop chocolademelk en een koek.

Route/Omloop

Dorpshuus-Berghseweg-Hoofdstraat-Achter de Molen-Hesterweg-Hoofdstraat-Vicarisweg-Weverstraat-Balkstraat-Reulinkstraat-Berghseweg-Leemlandseweg-Hoofdstraat-Dorpshuus
(route onder voorbehoud)

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2020 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2020 - 16:04