Optocht Ulft

De optocht van Ulft vindt plaats op carnavalszondag (11 februari 2024). Deze optocht zal beginnen om 13:11 uur. Het thema was in 2023: 'Ut kan weer' en 'Laot maor komme'.

Route/Omloop

Er wordt gestart om 13.11 uur vanaf het “Zwarte Plein” in Ulft. Van hieruit gaan we de Schoolstraat is, linksaf Hogeweg deze gaat over in de Hofstraat, linksaf Biezenakker, Bergseweg oversteken, Maasstraat, linksaf Schouwgraaf, rechtsaf Pol en direct linksaf Maasstraat, Debbeshoek oversteken en de Wega in, linksaf Dierenriem gaat over in Praestingsweg, linksaf Veldstraat langs het terras van “De Veldmuis” rechts af Heggensveld langs de Pearlskruut van “Wijnhandel Schoemaker”, linksaf Bongersstraat in langs “Het wapen van Ulft” links af de deurvorststraat in langs het terras van “’t Hemeltje” vervolgens naar de Frank Daamenstraat en het terras van “Het Kroegje” gaan we rechtsaf de Dru-laan in, waar voor alle deelnemers het einde van de optocht is.

Om circa 16.30 uur vindt in de popzaal van de DRU Cultuurfabriek de prijsuitreiking plaats van de optocht en straatversiering.

Route

 

Website / Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 03 mrt 2023 - 9:55