Optocht Ulft

De optocht van Ulft zou plaatsvinden op carnavalszondag (14 februari 2021) (Valentijnsdag) om 13:11 uur, maar is AFGELAST.

Het thema is deze keer: 1001 Nacht.

Route/Omloop

Er wordt gestart om 13.11 uur vanaf het “Zwarte Plein” in Ulft. Van hieruit gaan we de Schoolstraat is, linksaf Hogeweg deze gaat over in de Hofstraat, linksaf Biezenakker, Bergseweg oversteken, Maasstraat, linksaf Schouwgraaf, rechtsaf Pol en direct linksaf Maasstraat, Debbeshoek oversteken en de Wega in, linksaf Dierenriem gaat over in Praestingsweg, linksaf Veldstraat langs het terras van “De Veldmuis” rechts af Heggensveld langs de Pearlskruut van “Wijnhandel Schoemaker”, linksaf Bongersstraat in langs “Het wapen van Ulft” links af de deurvorststraat in langs het terras van “’t Hemeltje” vervolgens naar de Frank Daamenstraat en het terras van “Het Kroegje” gaan we rechtsaf de Dru-laan in, waar voor alle deelnemers het einde van de optocht is.

Om circa 16.30 uur vindt in de popzaal van de DRU Cultuurfabriek de prijsuitreiking plaats van de optocht en straatversiering.

Route

 

Verslagen

Optocht Route
Op zondag 26 februari trekt er voor de 50e keer de carnavalsoptocht door Iseldonk.
De optocht zal starten om 13:11 uur vanaf het Zwarte Plein in Ulft (Oer).
Na afloop zal de prijsuitreiking plaatsvinden in de popzaal van de DRU Cultuurfabriek.
Zoals elk jaar wordt tijdens het “After Optocht Bal” onder leiding van onze “ DJ John Hoogland” Hoogland”... Lees verder.

Geef een verslag door van deze optocht.

Foto's en videos

Op dit moment zijn er nog geen foto's en videos doorgegeven.

Sale / Solden 2021
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 20 jan 2021 - 15:37