Kleine Optocht van Zwolle (Oost Gelre)

De kleine optocht van Zwolle (Oost Gelre) vindt plaats op zaterdag 24 augustus 2019. Deze kleine optocht zal beginnen om 9:45 uur.

Het feestweekend begint om 9.45 uur met een optocht van versierde wagentjes, fietsen, amazones, ruiters en de 'Boemelexpres', begeleid door de Vaandelzwaaiers en Leo Harmonie.

Wethouder Karel Bonsen van Oost Gelre en het koningspaar worden aan de Oude Klaverdijk opgehaald en zullen de optocht verder vergezellen.

Na de optocht zal de kermis officieel worden geopend door de voorzitter, wethouder van Oost Gelre en de heer van Loosen, directeur van de St. Ludgerusschool.

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 28 feb 2019 - 11:47