Bloemencorso Lichtenvoorde

Het bloemencorso van Lichtenvoorde zou plaatsvinden op zondag 12 september 2021 om 14:00 uur, maar is AFGELAST. Er komt wel een Dahlia Kunstobjecten Route.
 
Deze bloemencorso is verplaatst naar zondag 11 september 2022 om 14:00 uur.

Dit bloemencorso heet Bloemencorso Lichtenvoorde.

Het op één na grootste Bloemencorso ter wereld trekt door Lichtenvoorde. 18 enorme dahliareuzen voorzien van ruim 4 miljoen dahlia's en vele showkorpsen doen u verbazen. Vanaf 14.00 uur trekt een b(l)oeiend spektakel aan u voorbij.

Kom kijken en genieten. Het Bloemencorso Lichtenvoorde staat vermeld op de Nationale erfgoedlijst voor Cultureel Immaterieel erfgoed. Meer informatie vindt u op www.bloemencorso.com. U bent van harte welkom!

  • Entree:
    • ja, €7,50 (incl. programmaboekje) kinderen t/m 16 jaar: gratis toegang
  • Optochtcommissie:

Route/Omloop

Gert Reindersstraat - Varsseveldseweg - Esstraat - Richterslaan - Lievelderweg - Aaltenseweg - De Rode van Heeckerenstraat - Bronckhorststraat - Gert Reindersstraat (tentoonstellingsterrein)

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze bloemencorso.

Videos

Geef een video door van deze bloemencorso.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Lichtenvoorde is het bloemencorso op zondag 11 september 2022 om 14:00 uur.

Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 13 sep 2021 - 0:05