Bloemencorso Lichtenvoorde

Het bloemencorso van Lichtenvoorde vindt plaats op zondag 8 september 2024. Dit bloemencorso zal beginnen om 14:00 uur. Dit bloemencorso heet Bloemencorso Lichtenvoorde.

Het op één na grootste Bloemencorso ter wereld trekt door Lichtenvoorde. 18 enorme dahliareuzen voorzien van ruim 4 miljoen dahlia's en vele showkorpsen doen u verbazen. Vanaf 14.00 uur trekt een b(l)oeiend spektakel aan u voorbij.

Kom kijken en genieten. Het Bloemencorso Lichtenvoorde staat vermeld op de Nationale erfgoedlijst voor Cultureel Immaterieel erfgoed. Meer informatie vindt u op www.bloemencorso.com. U bent van harte welkom!

 • Entree:
  • ja, Dit zijn de entreeprijzen:
   Entreekaart voorverkoop: €9,-
   Entreekaart kassa: €10,-
   Entreekaart tentoonstelling: €3,-
   Tribunekaart: €10,-
   De entree is gratis t/m 16 jaar
 • Optochtcommissie:

Route/Omloop

Gert Reindersstraat - Varsseveldseweg - Esstraat - Richterslaan - Lievelderweg - Aaltenseweg - De Rode van Heeckerenstraat - Bronckhorststraat - Gert Reindersstraat (tentoonstellingsterrein)

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze bloemencorso.

Videos

Geef een video door van deze bloemencorso.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 01 mrt 2024 - 12:54