Optocht Nijkerkerveen

De optocht van Nijkerkerveen zou plaatsvinden op dinsdag 27 april 2021 (Koningsdag) om 10:30 uur, maar is AFGELAST.

Om 10.30 uur, na de aubade bij Veensche Boys, vertrekt de optocht vanaf het plein bij de Spar. Voor de kleinste kinderen tot groep 3 is er een kar beschikbaar waarop ze kunnen plaatsnemen. Alle karren hebben een thema van bekende kinderprogramma's van de tv.

Route/Omloop

Start bij Spar; van Noortstraat, li naar Nieuwe kerkstraat, re DirkRuitenbeekstraat, re Ds Folkerstsstraat,D. Ruitenbeekstraat, li Jacob de Boerweg, re Nieuwe Kerstraat van Dijkhuizenstraat, li Wouter Blomstraat, re Winkelmanstraat re Nieuwe Kerkstraat, re Parkeerterrein Veensche Boys

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 04 apr 2021 - 21:27