Grote Optocht Braamt

Carnavalsoptocht Braamt

De grote optocht van Braamt vindt plaats op zondag 16 februari 2025. Deze grote optocht zal beginnen om 13:11 uur. Deze grote optocht heet Carnavalsoptocht Braamt.

Reeds jaren trekt een bonte stoet door de straten van Braamt. Vele toeschouwers genieten dan van de prachtige wagens, groepen en enkelingen die als eerste carnavalsoptocht in onze regio door de straten van Braamt trekt. De prijsuitreiking vindt plaats na afloop van de optocht om 18:00 uur in de residentie.

Route/Omloop

Hooglandseweg, Langestraat, Graaf Hendrikstraat, Binnenweg, Koornmaat, Langestraat, Pastoor te Rielestraat, Hiedenbrinkstraat, Sint Jorisstraat, Graaf Hendrikstraat, Mariastraat, Langestraat.

Website / Social media

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Foto's

Op dit moment zijn er nog geen foto's doorgegeven.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 14 jun 2024 - 15:27