Grote Optocht Braamt

Carnavalsoptocht

De grote optocht van Braamt vindt plaats op zondag 31 januari 2021. Deze grote optocht zal beginnen om 13:11 uur. Deze grote optocht heet Carnavalsoptocht.

Reeds jaren trekt een bonte stoet door de straten van Braamt. Vele toeschouwers genieten dan van de prachtige wagens, groepen en enkelingen die als eerste carnavalsoptocht in onze regio door de straten van Braamt trekt. De prijsuitreiking vindt plaats na afloop van de optocht om 18:00 uur in de residentie.

Route/Omloop

Hooglandseweg, Langestraat, Graaf Hendrikstraat, Binnenweg, Koornmaat, Langestraat, Pastoor te Rielestraat, Hiedenbrinkstraat, Sint Jorisstraat, Graaf Hendrikstraat, Mariastraat, Langestraat.

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Foto's en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's en verslagen doorgegeven.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2020 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2020 - 16:04