Grote Optocht Beek (Montferland)

Rosen Montag Optocht

De grote optocht van Beek (Montferland) vindt plaats op carnavalsmaandag (20 februari 2023). Deze grote optocht zal beginnen om 12:41 uur. Deze grote optocht heet Rosen Montag Optocht.

Grote optocht met circa 70 wagens en ruim 20 loopgroepen. Met circa 1500 deelnemers een bonte gezellige optocht door de straten van Beek en Loerbeek.

Daarna feest in het Vlègelhuus, en voor de jeugd bij hcr 't Heuveltje. GRATIS entree!

  • Optochtcommissie:
    • Optochtcommissie CV de Dösvlègels

Route/Omloop

Start in Loerbeek op de Didamseweg. Rond 13.15 komt begin van de optocht bij de rotonde in Beek aan. Wegen in en om Beek en Loerbeek zullen om 12.30 worden afgesloten.

route : Didamseweg - Sint Jansgildestraat - Pastoor van Angerenstraat - Sint Martinusstraat - Kleefsestraat - Hövelstraat - Schoolstraat - Sint Jansgildestraat - Schaapsdrift - Sint Martinusstraat - Kasteellaan - Peter Meisterstraat - Arnhemseweg -Sint Jansgildestraat - Kerkhuisstraat

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 22 apr 2022 - 14:01