Optocht Ammerzoden

Grote Optocht Malse Arckeldurp

De optocht van Ammerzoden vindt plaats op carnavalszondag (11 februari 2024). Deze optocht zal beginnen om 14:33 uur. Deze optocht heet Grote Optocht Malse Arckeldurp.

Mooie grote optocht met de meeste interactie richting publiek. Lust voor het oog om te zien en daarom zeker een bezoek waard! Vele oude ervaren clubs maar zeker ook jonge enthousiaste beginnende bouwers zetten hun in om een fantastische optocht te realiseren. Al een aantal jaren trekken de winnaars ook naar de halfvastenoptocht in Oss waar ook prijzen behaald worden

Route/Omloop

Winkelcentrum de Haar is de start. Vervolgens door het hele dorp met als finish de Kerkstraat

Website / Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 28 feb 2023 - 16:14