Miniatuuroptocht Angeren

Miniatuuroptocht Angeren / Keujesgat

De miniatuuroptocht van Angeren vindt plaats op zondag 14 februari 2021 (Valentijnsdag). Deze miniatuuroptocht zal beginnen om 13:30 uur. Deze miniatuuroptocht heet Miniatuuroptocht Angeren / Keujesgat. Het motto is deze keer: Groot geworden door klein te blijven.

De grote miniatuuroptocht van Angeren. Volledig Corona-proof. Alle bouwgroepen hebben dit jaar in het klein gebouwd. Via een live stream op partyzanen.nl kan iedereen live meekijken hoe de wagens door een mini-Angeren heen rijden.

Route/Omloop

Zie de site

Videos

Geef een video door van deze miniatuuroptocht.

Foto's en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Angeren is de grote optocht op carnavalszondag (14 februari 2021) om 13:11 uur, alleen is die afgelast.

Sale / Solden 2021
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 20 jan 2021 - 15:38