Miniatuuroptocht Angeren

Miniatuur Carnavalsoptocht Angeren / Keujesgat

De miniatuuroptocht van Angeren vond plaats op zondag 14 februari 2021 (Valentijnsdag). Deze miniatuuroptocht begon om 13:00 uur. Deze miniatuuroptocht heet Miniatuur Carnavalsoptocht Angeren / Keujesgat. Het motto is deze keer: Groot geworden door klein te blijven.

Twee carnavalsoptochten achter elkaar aflassen, dat kan niet! In een officiele persconferentie gaf carnavalsgroep De Partyzanen aan dat zij dit jaar de scepter van AKG De Narrenpoel overnemen met een Grootse Miniatuuroptocht en een LEGO Kinderoptocht.

Op carnavalszondag 14 februari zal deze optocht om 13:00 LIVE vanaf een geheime locatie worden uitgezonden via deze website. De komende weken zullen wij een parcours gaan bouwen waar de wagens overheen zullen rijden. Op de pagina “kijken” vind je al tips hoe je 14 februari het best kunt kijken.

Inmiddels zijn er al vele aanmeldingen binnengekomen en ook de media pakt dit iniatief mooi op met o.a. artikelen in De Gelderlander en een uitzending van het nieuws van TV Gelderland en Omroep Lingewaard.

Voor de “Grootse Miniatuur optocht” zijn alle materialen toegestaan bij het bouwen, bij de kinderoptocht is LEGO het uitgangspunt. Meer info bij de Veelgestelde Vragen hieronder of kijk ook de tweede persconferentie terug waarin enkele binnengekomen vragen werden behandeld. Uiteraard kun je de optocht later ook terugkijken via deze site.

Vind deze miniatuuroptocht ook in 2023 plaats?
Geef deze nieuwe datum en/of eventuele wijzigingen door

Route/Omloop

Zie de site

Website / Social media

Videos

Geef een video door van deze miniatuuroptocht.

Foto's en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Angeren is de grote optocht op carnavalszondag (19 februari 2023) om 13:11 uur.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 19 jan 2023 - 12:39