Optocht Overasselt

Carnavals Optocht Luilekkerland Overasselt

De optocht van Overasselt vindt plaats op carnavalszondag (2 maart 2025). Deze optocht zal beginnen om 14:00 uur. Deze optocht heet Carnavals Optocht Luilekkerland Overasselt.

Een gezellige optocht met ongeveer 30 deelnemers. er doen 3 prinsenwagens, carnavalswagens en loopgroepen mee. Voornamelijk kinderen en volwassenen uit het eigen dorp.
Na de optocht is er een prijsuitreiking, deze is het ene jaar in het verenigingsgebouw en het andere jaar in café De Zon.

Route/Omloop

Beatrixstraat-Hoogstraat - Kruisbergsestraat - De Hage - Kruiskamp - Zesakkerlaan - Zilverbergweg - Koningin Wilhelminastraat - Boterbosstraat - Beatrixstraat.

Website / Social media

Foto's en videos

Op dit moment zijn er nog geen foto's en videos doorgegeven.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 07 mei 2024 - 10:38