Grote Optocht van Bennekom

Vlegelcorso

De grote optocht van Bennekom vond plaats op woensdag 28 augustus 2019. Deze grote optocht begon om 14:30 uur. Deze grote optocht heet Vlegelcorso.

Deze Vlegelcorso is met oude tractoren en aangespannen paard.

Route/Omloop

Vanaf het Broekakkerplein, Kerkstraat, Commandeursweg, Kierkamperweg, Bovenweg, Bosweg, Alexanderweg, Heelsumseweg, Heerdlaan, Marijkelaan, Margrietlaan, Eikenlaan, Acacialaan, Edeseweg oversteken, Halderweg, Ereprijs, Madeliefje, Bereklauw, Molenstraat, Achterstraat, Jonker Sloetlaan, Commandeursweg, Kerkstraat en Broekakkerplein. Hier worden de tractoren weer opgesteld.

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Bennekom is de optocht op woensdag 28 augustus 2019 om 9:15 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 aug 2019 - 0:05