Grote Optocht Loo (Duiven)

Optocht De Nathalzen

De grote optocht van Loo (Duiven) vindt plaats op carnavalsmaandag (12 februari 2024). Deze grote optocht zal beginnen om 11:11 uur. Deze grote optocht heet Optocht De Nathalzen.

Ben je er al helemaal klaar voor? Op de Blauwe Maondag (20 februari) in Loo gaat het dak van onze feestburcht. Ga samen met ons aan de rol!

De dag begint in alle vroegte met een fraaie optocht door de straten van Loo. Hoewel de stoet pas om 11.11 uur op gang trekt, is het feestterrein aan de Loostraat al vanaf 10.00 uur geopend om heerlijk warm te draaien voor een spetterende carnavalsdag. Op onze verwarmde buitenlocatie hebben we voor iedereen gratis erwtensoep en glühwein. Vanzelfsprekend is de tap al vroeg geopend!

Na de optocht, omstreeks 12.15 uur, barst het carnaval los in onze feestburcht, zowel in de zaal als op het buitenterrein. Er is gezellige muziek van topdeejay en -entertainer Robert Pouwels en ons huisorkest Loos Alarm. Bovendien treedt Dennis Versluijs op en doen tal van topdweilorkesten uit het hele land de Blauwe Maondag van De Nathalzen aan. En weet je wat het mooie is? Het evenement is gratis toegankelijk, zowel voor jong als oud!

We nodigen jou van harte uit om op 20 februari samen met familie, vrienden en hele carnavalsgroepen naar Loo te komen. Zo maken we er met z’n allen opnieuw een grandioos feest van. Vorig jaar wisten zo’n 1.100 carnavallisten de Blauwe Maondag in Loo te vinden. Sta jij dit keer ook (weer) in de startblokken om bij De Nathalzen een knalfeestje te bouwen? Aanmelden voor de optocht kan via www.nathalzenloo.nl

Alaaf!

Website / Social media

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Foto's en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's en verslagen doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 28 feb 2023 - 16:15