Allegorische optocht Keijenborg

Kermisoptocht

De allegorische optocht van Keijenborg vindt plaats op zondag 25 juni 2023. Deze allegorische optocht zal beginnen om 14:00 uur. Deze allegorische optocht heet Kermisoptocht.

Optocht met rond de 11 prachtige zelfgebouwde praalwagens, een verrassingsact, showkorpsen en Schuttersgilde met vendeliers.

Route/Omloop

start: 14.00 uur bij de aanleunwoningen 'Postel Staete' aan de Pastoor Thuisstraat. Vervolgens Geltinkweg - Koldeweiweg - Kerkstraat - St. Janstraat - Ottenkampweg - Eulingkamp - Teubenweg - St. Bernardusstraat - Pastoriestraat - Kerkstraat - Molenstraat - Poelsweg - Eulingkamp - Teubenweg - St. Janstraat - Poelsweg - Teubenweg - Koldeweiweg.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze allegorische optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 23 dec 2022 - 15:56