Gondelvaart Balk

De gondelvaart van Balk vindt plaats op donderdag 29 augustus 2024. Deze gondelvaart zal beginnen om 20:00 uur. Deze gondelvaart heet Gondelvaart Balk. Elke laatste donderdag van augustus vindt deze gondelvaart plaats.

Feestweek Balk organiseert tijdens de zomerse feestweek weer op de donderdagavond de alom bekende gondelvaart door de Luts.

Op de laatste donderdag van augustus wordt traditioneel de gondelvaart in Balk gevaren. In het centrum van Balk rondom de Luts speelt vanaf 20:00 uur het voorprogramma in de vorm van sfeer makende dweilorkesten.

Na afloop is er natuurlijk nog volop gezelligheid in en op de terrassen bij de horeca-gelegenheden.Het is hét hoogtepunt van deze speciale week.

Route/Omloop

De gondelvaart vindt plaats in/ rondom de Luts.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze gondelvaart.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 07 sep 2023 - 11:01