Optocht van Meppel

Optocht versierde en reclamewagens Meppel

De optocht van Meppel vindt plaats op donderdag 22 augustus 2019. Deze optocht zal beginnen om 19:00 uur. Deze optocht heet Optocht versierde en reclamewagens Meppel.

De laatste Donderdag Meppeldag wordt traditioneel afgesloten met de optocht van praal-en reclamewagens. Bedrijven en verenigingen uit wijde omgeving zijn wekenlang in voorbereiding om zich te presenteren aan het publiek. Diverse muziekkorpsen begeleiden de stoet door het centrum van Meppel.

Donderdag Meppeldag is een gratis toegankelijk evenement dat jaarlijks in juli en augustus op zes achtereenvolgende donderdagen in Meppel wordt gehouden.

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2019 - 10:04