Grote Optocht Nieuw-Schoonebeek

Volksfeest Nieuw Schoonebeek

De grote optocht van Nieuw-Schoonebeek vindt plaats op vrijdag 29 juli 2022. Deze grote optocht zal beginnen om 9:30 uur. Deze grote optocht heet Volksfeest Nieuw Schoonebeek.

Optocht is onderdeel van het 5-jaarlijkse Volksfeest Nieuw Schoonebeek dat al sinds 1935 wordt gehouden. Aan de optocht doen ruim honderd deelnemende groepen of individuele acts mee. Waarvan ongeveer 80 praalwagens aangevuld met versierde auto's, motorvoertuigen en fietsgroepen.

Route/Omloop

De route (21km) vertrekt om 09:30 vanaf de Europaweg in het centrum van Nieuw Schoonebeek in westerlijke richting. Omstreeks 11:00/11:30 zal bij Pandijk/koelveenweg, de optocht keren en vervolgd de route in oosterlijke richting over de Europaweg waarbij het wederom rond 12:30 het centrum van Nieuw Schoonebeek zal passeren. Vervolgens wordt omstreeks 13:00 de grens tussen Nederland en Duitsland overgestoken en vervolgd de optocht zich met een grote ronde door het Duitse Twist-Bült om rond 14:00 weer de grens te passeren richting het Centrum van Nieuw Schoonebeek. De optocht zal omstreeks 14:30 eindigen in het Centrum van Nieuw Schoonebeek

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 26 aug 2021 - 10:56