Grote Optocht Koblenz (Duitsland)

Koblenzer rosenmontagszug

De grote optocht van Koblenz (Duitsland) vindt plaats op carnavalsmaandag (15 februari 2021). Deze grote optocht zal beginnen om 12:11 uur. Deze grote optocht heet Koblenzer rosenmontagszug.

Deze optocht vban Koblenz is elk jaar op carnavalsmaandag. Ongeveer 120 groepen nemen deel aan deze optocht in het centrum van koblenz

Let op! Het is mogelijk dat deze grote optocht vanwege de Corona-maatregelen niet door gaat. Indien dit het geval is, geef dit dan aan ons door via het contact-formulier.

Route/Omloop

Rheinstraße – Firmungstraße – Entenpfuhl – Görgenstraße – Viktoriastraße – Friedrich-Ebert-Ring – Löhrstraße – Roonstraße – Hohenzollernstraße – Schenkendorfstraße – Kurfürstenstraße – Rizzastraße – Hohenzollernstraße – Friedrich-Ebert-Ring – Casinostraße

Zugweg koblenz

 

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Foto's en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's en verslagen doorgegeven.

Sale / Solden 2021
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 05 jan 2021 - 17:13