Grote Optocht Frechen (Duitsland)

Karnevalszug Frechen

De grote optocht van Frechen (Duitsland) vindt plaats op carnavalszondag (11 februari 2024). Deze grote optocht zal beginnen om 12:30 uur. Deze grote optocht heet Karnevalszug Frechen. Het motto is deze editie (2024) : Frechener Karneval - mit Tradition und Phantasie.

Deze grote optocht van Frechen is elk jaar op carnavalszondag. Ongeveer 60 groepen nemen deel aan deze optocht.

Route/Omloop

Alfred-Nobel-Straße, Hochstedenstraße, Othmarstraße, Hüchelner Straße, Freiheitsring, Dr.-Tusch-Straße, Hauptstraße, Bahnstraße, Franzstraße, Franz-Hennes-Straße, Matthiasstraße, Funkenstraße, Breite Straße, Hochstedenstraße, Othmarstraße, Hauptstraße, Dr.-Tusch-Straße

Website / Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 10 mei 2023 - 10:26