Optocht Holzlar (Duitsland)

Veedelszoch in Holzlar

De optocht van Holzlar (Duitsland) zou plaatsvinden op carnavalszaterdag (13 februari 2021) om 14:00 uur, maar is AFGELAST.

Deze optocht heet Veedelszoch in Holzlar.

Deze optocht is elke jaar op carnavalszaterdag in Holzlar, deelgemeente van Beuel. Ongeveer 20 groepen nemen deel aan deze optocht

  • Optochtcommissie:
    • Festausschuss Veedelszoch Holzlar e. V.

Route/Omloop

Kautexstraße, Alte Bonner Straße, Holzlarer Straße, Paul-Langen-Straße, Heideweg, Hauptstraße, Christ-König-Straße, Siebengebirgsstraße

Zugweg holzlar

 

Videos

Geef een video door van deze optocht.

Foto's en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Holzlar (Duitsland) is de jeugdoptocht op zondag 7 februari 2021 om 14:15 uur, alleen is die afgelast.

Sale / Solden 2021
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2020 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 23 sep 2020 - 15:14