Verlichte optocht Geluwe (BelgiŽ)

Verlichte kerstparade met tractoren door Wervik, Geluwe en Kruiseke

De verlichte optocht van Geluwe (BelgiŽ) vond plaats op vrijdag 22 december 2023. Deze verlichte optocht begon om 19:30 uur. Deze verlichte optocht heet Verlichte kerstparade met tractoren door Wervik, Geluwe en Kruiseke.

Voor de allereerste keer, zal een stoet van versierde kersttractoren door de straten van Wervik, Geluwe en Kruiseke trekken!

De voertuigen passeren aan een traag tempo door de straten, tussen 19u en 21u30. We hopen jullie te kunnen verwonderen met onze rijdende lichtcreaties.

Start en eindplaats is Robert Klingstraat nr 31. We hebben er een popup-vlasbar met wat kerstdrankjes en hapjes. Je kan er ook de voertuigen komen bezichtigen en fotograferen.

Samen in organisatie met KLJ Wervik-Geluwe, Landelijke Gilde Geluwe, Landelijke Gilde Wervik-Kruiseke, Ferm Wervik, Ferm Kruiseke en Ferm Geluwe en met de ondersteuning van Stad Wervik.

Foto's

Geef een foto door van deze verlichte optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024Kalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 23 dec 2023 - 0:05