Optocht van Poperinge

Bier- en Hoppefeesten

De optocht van Poperinge vond plaats op zondag 17 september 2017. Deze optocht begon om 15:00 uur. Deze optocht heet Bier- en Hoppefeesten. Het thema is deze keer: Bier en hop.

Dit kleurrijk spektakel vertelt het verhaal van de hop in al haar facetten. Meer dan 1300 figuranten beelden het verhaal van de hop in de wereld uit, de geschiedenis van de plukkers en de werking van de handmatige pluk. De kinderen charmeren het publiek als vrienden en vijanden van de hop (piepauws, rupsen, libellen, ...). Tientallen paarden en ruiters flaneren fier in de stoet.

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Poperinge is de halfvastenoptocht op zondag 31 maart 2019 om 14:33 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2018 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden
Laatst bijgewerkt: 11 mrt 2018 - 20:49