Optocht Ardooie (BelgiŽ)

Sint-Maartensstoet

De optocht van Ardooie (BelgiŽ) vindt plaats op zaterdag 9 november 2024. Deze optocht zal beginnen om 17:00 uur. Deze optocht heet Sint-Maartensstoet. Het thema is deze keer: Sint-Maarten.

Deze unieke avondstoet waaraan wordt deelgenomen door de basisscholen, jeugdbewegingen, verenigingen, muziekkorpsen en de Ardooise reuzenfamilie. De deelnemende groepen en de versierde wagens beelden een facet uit het leven van Sint-Maarten uit.

Route/Omloop

Opmaak van de stoet gebeurt in de Motestraat (inrijden vanaf Brugstraat)

Parcours: Motestraat, Kortrijksestraat, Prinsendreef, Mgr. Roelensstraat, Marktplein, Stationsstraat, Cauwestraat,Boncquetstraat,Van Geluwestraat ,Watervalstraat,Stationsstraat,Marktplein

Ontbinding stoet: Pater ít Jaekensplein, Onze-Lieve-Vrouwstraat, Brabantstraat

Website / Social media

Foto's en videos

Op dit moment zijn er nog geen foto's en videos doorgegeven.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 24 mei 2024 - 9:12