Verlichte optocht Brussegem (BelgiŽ)

2de Verlichte Tractorparade door Groot-Merchtem

De verlichte optocht van Brussegem (BelgiŽ) vindt plaats op zaterdag 10 december 2022. Deze verlichte optocht zal beginnen om 18:00 uur. Deze verlichte optocht heet 2de Verlichte Tractorparade door Groot-Merchtem .

Op 10 december 2022 trekt voor de tweede maal een verlichte tractorparade door de straten van Groot-Merchtem. Start om 18:00 u in Peizegem - Leireken. Aankomst voorzien rond 21u aan de Feestzaal-Brussegem

Route/Omloop

De start ligt dit jaar op Leireken in Peizegem en wordt gegeven om 18uur. De rit is ongeveer 20km lang en het maximum aantal deelnemers is vastgelegd op 50. De parade trekt eerst nog door het centrum van Peizegem om dan zo via de Galgestraat richting Merchtem te rijden. Ook het WZC Ter Stelten en WZC Martinas worden niet vergeten.

Verder doen we een groot deel van het centrum aan. Vervolgens gaat het richting Brussegem en worden ook Ossel en Hamme op onze parade getrakteerd. Het eindpunt is rond 21 uur voorzien in de Feestzaal Brussegem.

Je kan langs het parcour al genieten van deze mooie tractorparade of je kan ook terecht in de feestzaal in Brussegem waar het spektakel eindigt en waar dan alle tractors terug verzamelen en je hen van dichtbij kunt bewonderen.

Er wordt ook gezorgd voor eet - en drankstanden zodat we dit feestelijk kunnen afsluiten.

Iedereen welkom !!

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Black Friday 2022
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 09 nov 2022 - 15:06