Historische optocht Oostakker (BelgiŽ)

Oogstoet Oostakker

De historische optocht van Oostakker (BelgiŽ) vond plaats op dinsdag 31 augustus 2021. Deze historische optocht begon om 19:00 uur. Deze historische optocht heet Oogstoet Oostakker.

Deze folklorische en historische optocht is elk jaar op de dinsdag na het laaste zondag van augustus in Oostakker, deelgemeente van Gent.Tusssen 40 en 50 groepen nemen deel aan deze optocht

Vind deze historische optocht ook in 2022 plaats?
Geef deze nieuwe datum en/of eventuele wijzigingen door

  • Optochtcommissie:
    • Oogstoet comite Oostakker

Route/Omloop

route 2021 : Wulverdam, Laurentiuslaan, Jozef Cardijnlaan, Wolfputstraat, Domien Geersstraat, Gentstraat, Honorť Drubbelstraat, Ledergemstraat, Pijphoekstraat, langs OCO en Maegergoet... einde aan Bakkerij Hemelsoet (Straat van Bibliotheek tot aan Bakkerij Hemelsoet mag niet bereden worden) Ontbinden stoet langs Bredestraat en/of straatje Hemelsoet.

Route oogstoet oostaker 2021

Bekijk vergrootte versie

 

Social media

Videos

Geef een video door van deze historische optocht.

Foto's en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's en verslagen doorgegeven.

Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 08 sep 2021 - 12:27