Historische optocht Oostakker (BelgiŽ)

Oogstoet Oostakker

De historische optocht van Oostakker (BelgiŽ) vindt plaats op dinsdag 29 augustus 2023. Deze historische optocht zal beginnen om 19:00 uur. Deze historische optocht heet Oogstoet Oostakker.

Deze folklorische en historische optocht is elk jaar op de dinsdag na het laaste zondag van augustus in Oostakker, deelgemeente van Gent.Tusssen 40 en 50 groepen nemen deel aan deze optocht

  • Optochtcommissie:
    • Oogstoet comite Oostakker

Route/Omloop

Route 2022.
Start wulverdam, Laurentiuslaan, Jozef Cardijnlaan, Wolfputstraat, Domien Geersstraat, Gentstraat, voorkant Carrefour Market , Pijphoekstraat, langs Hemelsoet, cafť De Spiegel, cafť The Secret, Laurentiuslaan en zo terug naar wulverdam..

Social media

Foto's

Geef een foto door van deze historische optocht.

Videos

Geef een video door van deze historische optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 19 okt 2022 - 16:15