Bloemencorso St. Gillis-bij-Dendermonde (BelgiŽ)

Bloemencorso Sint Gillis Dendermonde

Het bloemencorso van St. Gillis-bij-Dendermonde (BelgiŽ) vindt plaats op zondag 1 september 2024. Dit bloemencorso zal beginnen om 14:00 uur. Dit bloemencorso heet Bloemencorso Sint Gillis Dendermonde. Het thema is deze editie (2024) : Wa is da ?!. Elke 1e zondag van september vindt deze bloemencorso plaats.

Deze prachtige stoet met bloemenwagens gaat elk jaar rond op de 1ste zondag van september. De wagens worden gebouwd in de verschillende wijken van Sint-Gillis. Elk jaar is er een ander thema.

  • Optochtcommissie:
    • VZW Bloemenccorsocomitť STG
  • Thema 2024:
    • Wa is da ?!

Route/Omloop

Vorming:
Sporthal Sint-Gillis-Dendermonde

Omloop:
Start aan de sporthal - Van Langenhovestraat - E Hielstraat - Sint Gillislaan VIP Tribune - Heirbaan - Resedalaan - Breestraat - Camile Marchantplein - Binnenstraat - Weggevoerdenstraat - Sint Gillislaan VIP Tribune - Otterstraat - Pastoor Claeysstraat - Koning Albertstraat - Sint Gillislaan (Apotheose kerk)

Apotheose:
Sint-Gillislaan ter hoogte van kerkplein.

Na afloop van de Bloemencorso zullen de wagens t.e.m. dinsdagavond te bezichtigen zijn op de Grote Markt te Dendermonde

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze bloemencorso.

Videos

Geef een video door van deze bloemencorso.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 24 apr 2024 - 10:46