Bloemencorso van St. Gillis-bij-Dendermonde

Het bloemencorso van St. Gillis-bij-Dendermonde vindt plaats op zondag 2 september 2018. Deze bloemencorso zal beginnen om 14:30 uur. Elke 1e zondag van september vindt deze bloemencorso plaats.

Deze prachtige stoet met bloemenwagens gaat elk jaar rond op de eerste zondag van september. De wagens worden gebouwd in de verschillende wijken van Sint-Gillis. Elk jaar is er een ander thema.

Route/Omloop

Vorming:
Breestraat - Resedalaan

Omloop:
Zonnebloem Ė Resedalaan -Heirbaan Ė Sint Gillislaan - Van Langenhovestraat Ė Emanuel Hielstraat Ė Sint-Gillislaan Ė Otterstraat - Pastoor Clayestraat Ė Koning Albertstraat Ė Breestraat Ė Binnenstraat - Weggevoerdenstraat Ė SintGillislaan - Tribune

Apotheose:
Sint-Gillislaan ter hoogte van kerkplein.

Na afloop van de Bloemencorso zullen de wagens t.e.m. maandag te bezichtigen zijn op de Potiaulaan

Foto's

Geef een foto door van deze bloemencorso.

Videos

Geef een video door van deze bloemencorso.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2018 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden
Laatst bijgewerkt: 23 feb 2018 - 11:44