Jeugdoptocht Moelingen (BelgiŽ)

Kinderoptocht JCV De Djimmers va Moelege

De jeugdoptocht van Moelingen (BelgiŽ) vindt plaats op carnavalsvrijdag (9 februari 2024). Deze jeugdoptocht zal beginnen om 14:11 uur. Deze jeugdoptocht heet Kinderoptocht JCV De Djimmers va Moelege.

Vrijdag 1 maart is de kinderoptocht van Jeugdcarnavalsvereniging De Djimmerkes. De optocht vertrekt om 14u11, aan de kleuterschool van Moelingen. De kinderen van het schooltje staan nemelijk ook mee op de wagen samen met de jeugdraad en de jeugdprins/prinses. Na de optocht is er kindercarnavalsdisco in ''De Koestal'' in Moelingen met DJ J.P. 's Avonds is er Aw Wieverbal in dezelfde feestzaal. Dat begint rond 21u00.

Route/Omloop

- Kerksteeg
- Dorpstraat
- Bijsstraat
- Roosenstraat
- Visťweg
- Elzen
- Visťweg
- Dorpsstraat
- Winkel
- Dorpsstraat
- Einde: kerkplein Moelingen

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze jeugdoptocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Moelingen (BelgiŽ) is de optocht op carnavalsmaandag (12 februari 2024) om 14:11 uur.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 28 feb 2023 - 16:05