Optocht St. Huibrechts-Lille (BelgiŽ)

Carnavalstoet St.-Huibrechts-Lille

De optocht van St. Huibrechts-Lille (BelgiŽ) vindt plaats op carnavalszaterdag (1 maart 2025). Deze optocht zal beginnen om 14:11 uur. Deze optocht heet Carnavalstoet St.-Huibrechts-Lille.

Grote carnavalsoptocht met Ī 60 praalwagens. Deze wordt voorafgegaan door de reclamestoet die omstreeks 13.30u van start gaat.

  • Entree:
    • ja
  • Optochtcommissie:
    • De Liller Meulewiekers

Route/Omloop

Kompenstraat, Smeelstraat, Peerderbaan, Lille Dorp, Schoolstraat, Lindestraat, Steenhovenlaan, Geerkenstraat, Heikant, Korte Dijk, Fierkens-Heikant, De Vaart

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos

Geef een video door van deze optocht.

Andere optochten

Een andere optocht in St. Huibrechts-Lille (BelgiŽ) is de jeugdoptocht op carnavalsvrijdag (28 februari 2025) om 13:11 uur.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 01 mrt 2024 - 14:09