Optocht St. Huibrechts-Lille (BelgiŽ)

Carnavalstoet St. Huibrechts-Lille

De optocht van St. Huibrechts-Lille (BelgiŽ) vindt plaats op carnavalszaterdag (10 februari 2024). Deze optocht zal beginnen om 14:11 uur. Deze optocht heet Carnavalstoet St. Huibrechts-Lille.

Grote carnavalsoptocht met Ī 60 praalwagens. Deze wordt voorafgegaan door de reclamestoet die omstreeks 13.30u van start gaat.

  • Entree:
    • ja
  • Optochtcommissie:
    • De Liller Meulewiekers

Route/Omloop

Kompenstraat, Smeelstraat, Lille Dorp, Schoolstraat, Lindestraat, Steenhovenlaan, Geerkenstraat, Heikant, Korte Dijk, Fierkensheikant, Oude Brugstraat, De Vaart

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos

Geef een video door van deze optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in St. Huibrechts-Lille (BelgiŽ) is de jeugdoptocht op carnavalsvrijdag (9 februari 2024) om 13:11 uur.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 28 apr 2023 - 9:33