Optocht Rekem (BelgiŽ)

Rekem Stoet

De optocht van Rekem (BelgiŽ) vindt plaats op carnavalsmaandag (12 februari 2024). Deze optocht zal beginnen om 14:11 uur. Deze optocht heet Rekem Stoet.

De stoet van Rekem is de oudste en de langste van groot-Lanaken. Elk jaar trekken talloze wagens en groepen door de straten van 'Het Mooiste Dorp van Vlaanderen'.
Ieder jaar proberen we ook meer en meer kwalitatief hoogstaand entertainment toe te voegen aan de carnavalsstoet. Zo zal je ook verscheidene straattheaters terug vinden die meelopen in onze optocht.

Route/Omloop

Deze kan je steeds terugvinden op onze Facebook pagina!

Route

Bekijk vergrootte versie

 

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos

Geef een video door van deze optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 03 mrt 2023 - 10:05