Optocht Oostham (BelgiŽ)

Carnavalstoet Oostham

De optocht van Oostham (BelgiŽ) vindt plaats op zondag 26 maart 2023. Deze optocht zal beginnen om 14:11 uur. Deze optocht heet Carnavalstoet Oostham. Het motto is deze keer: Carnaval onder de oudste kerktoren van BelgiŽ.

Deze optocht wordt gehouden elke eerste zondag na halfvasten.

  • Motto:
    • Carnaval onder de oudste kerktoren van BelgiŽ
  • Optochtcommissie:

Route/Omloop

Molenwijk (opstelling en start),Schoolstraat, Wijngaard, Wasseven, Lorkstraat, Kastanjestraat, Heldenplein (eretribune & kermis) Olmensesteenweg, Slagveld, Onze Lieve Vrouwstraat, Stationsstraat, Schoolstraat (ontbinding)

Social media

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Verslagen

Carnavalstoet Oostham
De Carnavalstoet in Oostham (BelgiŽ)is een kleurrijke optocht, doorheen de straten van Oostham.
De "stoetopstelling" heeft plaats in De Molenwijk, om vandaar uit, om 14.11 te starten. De toegang is volledig GRATIS. Na de stoet heeft er nog een Carnavalbal plaats in Het Kristoffelheem, in De Schoolstraat, op de plaats waar de stoet ontbind. Gedurende de ganse stoet is de dorpskern dorpskern... Lees verder.

Geef een verslag door van deze optocht.

Videos

Op dit moment zijn er nog geen videos doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 15 okt 2022 - 23:57