Optocht Boom (BelgiŽ)

Carnavalsstoet Boom

De optocht van Boom (BelgiŽ) vindt plaats op zondag 18 februari 2024. Deze optocht zal beginnen om 14:11 uur. Deze optocht heet Carnavalsstoet Boom.

Onder regie van de Boomse Carnavalsvereniging De Orde van de Onnefretters viert carnaval in de gemeente Boom weer hoogtij.

Op de zondag na carnaval, om 14.11u, trekt de inmiddels 9de Carnavalsstoet doorheen de Boomse centrumstraten.

De carnavalsstoet bestaat uit carnavalsverenigingen, drumbands, praalwagens, reclamewagens en reuzen.

Route/Omloop

De carnavalsstoet volgt, onder voorbehoud van last-minute wijzigingen, volgend parcours met vertrek ter hoogte van cafť Biljart in de Kerkhofstraat via de Kerkhofstraat naar de Varkensmarkt, de Tuyaertsstraat, de Antwerpsestraat (*), de Leopoldstraat (*), de Heldenplaats (*), de Bassinstraat (*), de Kaai, de Windstraat en de Grote Markt met ontbinding ter hoogte van immokantoor Dewaele Boom op de Grote Markt.
((*) In tegengestelde richting)

Social media

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos

Geef een video door van deze optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 25 sep 2023 - 15:21