Optocht Boom (BelgiŽ)

Carnavalsstoet Boom

De optocht van Boom (BelgiŽ) vindt plaats op zaterdag 25 februari 2023. Deze optocht zal beginnen om 14:11 uur. Deze optocht heet Carnavalsstoet Boom.

Onder regie van de Boomse Carnavalsvereniging De Orde van de Onnefretters viert carnaval in de gemeente Boom weer hoogtij.

Op de zaterdag na carnaval, om 14.11u, trekt de inmiddels 8ste Carnavalsstoet doorheen de Boomse centrumstraten.

De carnavalsstoet bestaat uit carnavalsverenigingen, drumbands, praalwagens, reclamewagens en reuzen.

Route/Omloop

De carnavalsstoet volgt, onder voorbehoud van last-minute wijzigingen, volgend parcours met vertrek ter hoogte van cafť Biljart in de Kerkhofstraat via de Kerkhofstraat naar de Varkensmarkt, de Tuyaertsstraat, de Antwerpsestraat (*), de Leopoldstraat (*), de Heldenplaats (*), de Bassinstraat (*), de Kaai, de Windstraat en de Grote Markt met ontbinding ter hoogte van immokantoor Dewaele Boom op de Grote Markt.
((*) In tegengestelde richting)

Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Sale Solden 2023
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 01 nov 2022 - 11:27