Over ons

Enkele jaren geleden zijn we gestart op de website van carnavalsvereniging Ge Kunt Me W! met een optochtenkalender. Toen bleek dat hier wel veel interesse in was, hebben we besloten om deze te "verhuizen" naar een aparte website: https://www.optochtenkalender.nl

Door het feit dat we zelf ook al jaren carnavalswagens bouwen en we dus precies weten hoeveel tijd er wordt gestoken in het organiseren en het meedoen aan een optocht, waren we van mening dat optochten wel meer gepromoot mogen worden, zodat het inzichtelijker is wanneer en waar er een optocht plaats vindt. Al die werklust en tijd die erin gestoken wordt mag ook beloond worden in de vorm van meer publiek.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 10 apr 2024 - 11:47