Bloemencorso Leersum

Bloemencorso Leersum (Dahlia)

Het bloemencorso van Leersum zou plaatsvinden op zaterdag 22 augustus 2020 om 13:00 uur, maar is AFGELAST.

Dit bloemencorso heet Bloemencorso Leersum (Dahlia).

Het Bloemencorso in Leersum is hét evenement van de Utrechtse Heuvelrug.

Maandenlang zijn de bouwgroepen bezig om de mooiste corsowagens voor u te maken. Het eindresultaat komt zaterdags aan u voorbij. Er worden twee rondes door Leersum gereden. Naast de optocht worden er nog tal van activiteiten georganiseerd, zoals een braderie, een kunstmarkt en is er kinderentertainment.

Op zondag staan alle wagens tentoongesteld zodat u de wagens nog eens van dichtbij kan bekijken. Ook kunt u op zondag de braderie bezoeken of een van de vele andere activiteiten.

Het bloemencorso Leersum is het kleurrijkste en grootste evenement van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug dat ieder jaar op de 3e zaterdag van Augustus wordt gehouden, met op de zondag de tentoonstelling.

Route/Omloop

Start vanaf de Englaan, linksaf de Scherpenzeelseweg op. Bij de rotonde met de schapen rechtsaf naar de Rijksstraatweg. Bij de verkeerslichten rechtsaf de Lomboklaan op. Daarna de eerste straat naar rechts. Dit is de Koningin Julianalaan. Deze zal helemaal uitgereden worden tot het startpunt op de kruising Englaan / Scherpenzeelseweg.

Foto's

Geef een foto door van deze bloemencorso.

Videos

Geef een video door van deze bloemencorso.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2020 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 23 aug 2020 - 0:05