Bloemencorso Sint Jansklooster

Het bloemencorso van Sint Jansklooster vindt plaats op vrijdag 18 augustus 2023. Dit bloemencorso zal beginnen om 14:00 uur, maar ook om 20:30 uur. Dit bloemencorso heet Bloemencorso Sint Jansklooster. Elke 3e vrijdag van augustus vindt deze bloemencorso plaats.

Het bloemencorso van Sint Jansklooster, iedere 3e vrijdag in augustus, vindt dit jaar plaats op vrijdag 20 augustus. Het middagcorso start om 14.00 uur en 's avonds om 20.30 uur begint de verlichte avondrondgang. Om 19.45 uur is de prijsuitreiking. Zowel 's middags als 's avonds rijden de corsowagens twee rondes.

Op de zaterdag erna is er van 12.00-16.00 het Corsofestival. Hier kunt u de corsowagens en figuratie nog eens rustig bekijken.

Route/Omloop

Route

 

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze bloemencorso.

Videos

Geef een video door van deze bloemencorso.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Sint Jansklooster is het jeugdbloemencorso op zaterdag 16 september 2023 om 16:00 uur.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 04 okt 2022 - 16:57