Optocht Mierlo

Optocht Kersenoogstfeest

De optocht van Mierlo vond plaats op zaterdag 25 juni 2022. Deze optocht begon om 17:30 uur. Deze optocht heet Optocht Kersenoogstfeest.

De enige echte door 6 paarden getrokken bierwagen van Bavaria, diverse muziekverenigingen waaronder uit Den Bosch De Komische Folkloristische Fanfare 'De Kikvorschen' en de Jeroen Bosch Scoutingband, voor de kinderen Mickey en Minnie Mouse en Goofy, lekkere ijsjes en snoepjes die uitgedeeld worden, diverse oldtimers en vele andere deelnemers. Uiteraard wordt de optocht afgesloten met de Kersenkoningin en haar Hofdames.

De volgende editie is in 2024.

Vind deze optocht ook in 2023 plaats?
Geef deze nieuwe datum en/of eventuele wijzigingen door

Route/Omloop

De route loopt vanaf het Molenplein, Margrietstraat, Kerkstraat, Bisschop van Mierlostraat, Marktstraat terug naar het Molenplein.

Website / Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Mierlo is de grote optocht op carnavalszaterdag (18 februari 2023) om 14:30 uur.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 jan 2023 - 9:27