Optocht Mierlo

Optocht Kersenoogstfeest

De optocht van Mierlo vindt plaats op zaterdag 29 juni 2024. Deze optocht zal beginnen om 17:30 uur. Deze optocht heet Optocht Kersenoogstfeest.

De historische optocht door het centrum van Mierlo met maar liefst 40 deelnemers. O.a. de enige echte door 6 paarden getrokken bierwagen van Bavaria, de paardentram van Den Bosch, boerenwagen, veel oldtimers en oldtimer bussen, diverse muziekverenigingen waaronder uit Den Bosch De Komische Folkloristische Fanfare 'De Kikvorschen' en de Jeroen Bosch Scoutingband, DAP Apeldoorn, Showkorps Juliana uit 's Gravendeel, O'tunes uit Otterlo, O&V Nuenen en nog diverse anderen. Ook aan de kinderen is gedacht met diverse personages. Uiteraard wordt de optocht afgesloten met de Kersenkoningin en haar Hofdames.

Route/Omloop

De route loopt vanaf het Molenplein, Margrietstraat, Kerkstraat, Bisschop van Mierlostraat, Marktstraat terug naar het Molenplein.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos

Op dit moment zijn er nog geen videos doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Mierlo is de grote optocht op carnavalszaterdag (1 maart 2025) om 14:30 uur.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 07 mei 2024 - 10:34