Grote Optocht Malaga (Spanje)

Gran Desfile del Carnaval

De grote optocht van Malaga (Spanje) vond plaats op zondag 4 februari 2024. Deze grote optocht begon om 17:30 uur. Deze grote optocht heet Gran Desfile del Carnaval.

Eén van de hoogtepunten tijdens de carnavalsdagen is de grote optocht. Dit is op de eerste zondag (vanaf 17:00 uur). Een bont gezelschap met wagens en groepen trekt door het centrum van Málaga.

Vind deze grote optocht ook in 2025 plaats?
Geef deze nieuwe datum en/of eventuele wijzigingen door

Route/Omloop

Door het historische centrum naar de Plaza de la Merced:

Fray Alonso de Santo Tomás-plein, Legion Square, Cerezuela, Lola Carrera-rotonde, Bridge of Hope, Prim, Atarazanas, Puerta del Mar, Main Mall (rechterkant), Marqués de Larios, Constitution Square , Granada, Plaza del Carbón, Plaza del Siglo, Granada, Méndez Núñez, Uncibay-plein, Casapalma, Cárcer, Madre de Dios en Plaza de la Merced

Website / Social media

Foto's en videos

Op dit moment zijn er nog geen foto's en videos doorgegeven.

Andere optochten

In Malaga (Spanje) zijn nog 2 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
do 8 feb 202418:30 uurJeugdoptocht van Malaga (Spanje)
zo 11 feb 202412:00 uurOptocht van Malaga (Spanje)

 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 04 mei 2024 - 15:14