Bloemencorso Kirchberg (Oostenrijk)

Kirchberger Blumencorso

Het bloemencorso van Kirchberg (Oostenrijk) vindt plaats op dinsdag 15 augustus 2023. Dit bloemencorso zal beginnen om 15:00 uur. Dit bloemencorso heet Kirchberger Blumencorso.

Het evenement trekt elk jaar duizenden lokale bewoners en toeristen aan. De wagens die meedoen aan het evenement zijn soms wel versierd met 50.000 bloemen. Er zitten dus maanden voorbereiding in! Het evenement vind elk jaar plaats op 15 augustus om 11:00 met Frühshoppen. Om 15:00 komt de fleurige optocht langs en om 20:00 begint het zomerfeest!

Website / Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Sale Solden 2023
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 25 okt 2022 - 12:20