Lampionnenoptocht van Vlaardingen

Lampionnenoptocht in de Westwijk

De lampionnenoptocht van Vlaardingen vond plaats op vrijdag 8 november 2019. Deze lampionnenoptocht begon om 18:30 uur. Deze lampionnenoptocht heet Lampionnenoptocht in de Westwijk.

De tocht -onder aanvoering van de muzikale clowns 'de Mikkies'- zal ongeveer een uur duren. Na afloop is er voor alle deelnemers nog iets lekkers te drinken en te snoepen bij het Wijkcentrum. De kinderen zullen bezig gehouden worden door de Mikkies.

Route/Omloop

de start en eindpunt is bij Wijkcentrum West, professor Teldersstraat 10

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Vlaardingen zijn het bloemencorso op vrijdag 2 augustus 2019 om 16:45 uur, de optocht op vrijdag 25 oktober 2019 om 18:00 uur en de lampionnenoptocht op vrijdag 13 december 2019 om 19:00 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 09 nov 2019 - 0:05