Lampionnenoptocht van Vlaardingen

Kerstlampionnenoptocht

De lampionnenoptocht van Vlaardingen vindt plaats op vrijdag 13 december 2019. Deze lampionnenoptocht zal beginnen om 19:00 uur. Deze lampionnenoptocht heet Kerstlampionnenoptocht. Het thema is deze keer: Kerst.

Doe je mee?

Meld je dan nu aan op: [email protected]
Op vrijdagavond verzamelen we tussen 18.30-19.00 uur in de Fransenstraat
en ontvang je een gratis lampion!
Dit geldt alleen voor de eerste 150 kinderen die zijn aangemeld.
Samen lopen we dan door de mooi verlichte binnenstad van Vlaardingen.
Breng je ouders, grootouders of anderen gezellig mee voor deze sfeervolle kerstoptocht.
De kerstman gaat voorop in zijn arrenslee en blaaskapel De Haringkoppen begeleidt de stoet.
De route loopt vanaf de Fransenstraat over het Veerplein door de Korte Hoogstraat, Hoogstraat, Westhavenplaats en via de Brede Havenstraat naar de Markt.
Op de Markt aangekomen zal de burgemeester om 20.00 uur de verlichting in de grootste kerstboom van Vlaardingen ontsteken! Ook kun je hierna (ůf hiervoor vanaf 16.00 uur) nog op de foto met de kerstman in de arrenslee, bobsleeŽn, schaatsen op de schaatsbaan, zweven in de kindercarrousel en gratis sneeuwspinnen en pannenkoekjes eten!
Neem je deelnamebewijs mee dat je ontvangt na inschrijving.
Verzamelen 18.30-19.00 uur in de Fransenstraat, vertrek 19.15 uur.
Natuurlijk ben je ook eerder van harte welkom! De kerstmarkt en de leuke winteractiviteiten starten vanaf 16.00 uur en zijn allemaal gratis toegankelijk.
Na afloop van de kerstlampionnenoptocht kunnen we met zijn allen genieten van een mooi kerstoptreden door Iris Kroes - winnares van de 2e Voice of Holland. Locatie: podium op de Markt, 20.15 uur!

Route/Omloop

Fransenstraat - Veerplein - Korte Hoogstraat - Westhavenplaats - Brede Havensteeg - de Markt

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Vlaardingen zijn het bloemencorso op vrijdag 2 augustus 2019 om 16:45 uur, de optocht op vrijdag 25 oktober 2019 om 18:00 uur en de lampionnenoptocht op vrijdag 8 november 2019 om 18:30 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2019 - 13:55