Optocht Rotterdam

Sprookjesoptocht Rotterdamse wijk Heijplaat

De optocht van Rotterdam vond plaats op zaterdag 1 april 2023. Deze optocht begon om 18:00 uur. Deze optocht heet Sprookjesoptocht Rotterdamse wijk Heijplaat.

Sprookjesoptocht in de Rotterdamse wijk Heijplaat. Start zaterdag 9 april 2022 om 18.00 uur bij muziekpaviljoen prinses Beatrix met een drumband. Na de optocht van ongeveer 1 uur komen we in het sprookjespark, waar de kinderen aan tien verschillende spelen kunnen mee doen. Het evenement is gratis toegankelijk en je hoef je niet van tevoren aan te melden. Pinokkio verwelkomt jullie graag.

Website / Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Rotterdam is de grote optocht op zaterdag 29 juli 2023 om 13:00 uur.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 04 apr 2023 - 16:14