Lampionnenoptocht Rijswijk (Rijswijk)

Lampionnenoptocht Rijswijk

De lampionnenoptocht van Rijswijk (Rijswijk) vond plaats op zaterdag 9 september 2023. Deze lampionnenoptocht begon om 20:00 uur. Deze lampionnenoptocht heet Lampionnenoptocht Rijswijk.

Al jarenlang is de lampionnenoptocht op zaterdag n van de hoogtepunten van het Strandwalfestival. Ook dit jaar kunnen honderden kinderen weer s middags een lampion komen versieren in het paviljoen van sponsor RGU DELA en s avonds meelopen met de optocht naar De Naald.
Al enkele jaren is RGU DELA betrokken als sponsor van de Lampionnenoptocht. Wat ooit nog echt in de kinderschoenen begon, is nu uitgegroeid tot een mooie traditie waar vaak meer dan 500 kinderen aan meedoen.

Vind deze lampionnenoptocht ook in 2024 plaats?
Geef deze nieuwe datum en/of eventuele wijzigingen door

Route/Omloop

Rijswijkse Bos

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze lampionnenoptocht.

Videos

Op dit moment zijn er nog geen videos doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Rijswijk (Rijswijk) is het bloemencorso op zondag 23 juni 2024 om 16:15 uur.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 23 apr 2024 - 13:43