Lampionnenoptocht Rijswijk (Rijswijk)

Lampionnenoptocht

De lampionnenoptocht van Rijswijk (Rijswijk) zou plaatsvinden op zaterdag 11 september 2021 om 20:00 uur, maar is AFGELAST.

Deze lampionnenoptocht heet Lampionnenoptocht.

Al jarenlang is de lampionnenoptocht op zaterdag één van de hoogtepunten van het Strandwalfestival. Ook dit jaar kunnen honderden kinderen weer ´s middags een lampion komen versieren in het paviljoen van sponsor RGU DELA en ´s avonds meelopen met de optocht naar De Naald.
Al enkele jaren is RGU DELA betrokken als sponsor van de Lampionnenoptocht. Wat ooit nog echt in de kinderschoenen begon, is nu uitgegroeid tot een mooie traditie waar vaak meer dan 500 kinderen aan meedoen.

Route/Omloop

Rijswijkse Bos

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze lampionnenoptocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Rijswijk (Rijswijk) is het bloemencorso op zondag 4 augustus 2019 om 16:30 uur.

Sale / Solden juli 2021
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 17 mei 2021 - 11:53