Lampionnenoptocht Hellevoetsluis

72 ste EID Lampionnenoptocht

De lampionnenoptocht van Hellevoetsluis vindt plaats op zaterdag 10 september 2022. Deze lampionnenoptocht zal beginnen om 20:00 uur. Deze lampionnenoptocht heet 72 ste EID Lampionnenoptocht.

De inschrijving start vanaf 18.30 uur de stoet gaat lopen om 20.00 uur
Wij starten van de achterzijde sporthal de Eendracht Rondom deze optocht worden allerlei wedstrijden gehouden. Met prijzen voor de mooiste lampions, de mooiste versierde tuin en er is ook een prijs voor de mooiste reclame wagen, grote groepen,kleine groepen maar ook individueel telt ook mee.

Route/Omloop

De straten die worden bezocht zijn:

Sportlaan, Koninginnelaan, Parnassialaan, Gentiaan, Helmstraat, Duindoornstraat (Ongeveer 21.00 uur rust en aansteken van de verlichting),

Moriaanseweg-west, Smitsweg, Meeuwenlaan, Cornelis v. Kleiburgstraat, Hoonaartstraat, Rijksstraatweg, Moriaanseweg-oost, Sportlaan.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze lampionnenoptocht.

Videos

Geef een video door van deze lampionnenoptocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 01 okt 2021 - 10:47