Optocht Gorinchem

Bliekensteedse Optocht

De optocht van Gorinchem vindt plaats op carnavalszaterdag (13 februari 2021). Deze optocht zal beginnen om 13:11 uur. Deze optocht heet Bliekensteedse Optocht. Het motto is deze keer: we maken er een punt van.

maar: Durven jullie het ook aan?

Blijf eens niet aan de kant staan, maar doe gewoon mee. Met je sportvereniging, familie, vrienden, buren, klasgenootjes, collega's...
Inschrijven kan heel makkelijk online dus kom op, en doe mee!!!

Gorcums carnaval, vier 't mee in Bliekenstad!

  • Motto:
    • we maken er een punt van
  • Entree:
    • ja, zie site
  • Optochtcommissie:

Route/Omloop

Schelluinsestraat, Banneweg, Stadhuisplein, De Kom, Tussen De Twee Bruggen, Westwagenstraat, Gasthuisstraat, Arkelstraat, Walstraat, Kortendijk, Langendijk, Eind, Tolsteeg, Molenstraat, grote markt, defilé, arkelstraat. Einde

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos

Geef een video door van deze optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Gorinchem is de lampionnenoptocht op zaterdag 29 augustus 2020 om 21:30 uur, alleen is die afgelast.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2020 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 30 apr 2020 - 21:29