Lampionnenoptocht Gorinchem

De lampionnenoptocht van Gorinchem vond plaats op zaterdag 19 augustus 2023. Deze lampionnenoptocht begon om 21:30 uur.

's Middags kan de jeugd haar eigen lampion versieren en na Talent@Gorcum vertrekt de lampionnentocht omstreeks 21.30 uur vanaf de Grote Markt onder aanvoering van Eght Herrie richting Buiten de Waterpoort.

Tussen 22.00 en 22.30 uur zal de dijk richting Gorinchem-Oost, maar ook de dijk aan de overkant van de Merwede, vol staan met mensen die een groots vuurwerk aanschouwen. Het vuurwerk is een geschenk aan de stad ťn omgeving en wordt mogelijk gemaakt door Stichting Zomerfeest Gorinchem (Groenmarkt) en Vuurwerk Brinkman.

Vind deze lampionnenoptocht ook in 2024 plaats?
Geef deze nieuwe datum en/of eventuele wijzigingen door

Website / Social media

Foto's en videos

Op dit moment zijn er nog geen foto's en videos doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Gorinchem is de optocht op carnavalszaterdag (1 maart 2025) om 13:11 uur.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 23 apr 2024 - 13:43