Verlichte optocht van Dordrecht

Verlichte kerst optocht

De verlichte optocht van Dordrecht vond plaats op zaterdag 21 december 2019. Deze verlichte optocht begon om 18:30 uur. Deze verlichte optocht heet Verlichte kerst optocht.

In 2018 voor het eerst en gelijk al een succes: de Lichtjesparade! Een parade door de wijk en het winkelcentrum met verlichte wagens en een keur van verlichte karakters! Loopt u samen met uw (klein)kinderen ook gezellig mee? Kinderen mogen verkleed en verlicht meelopen. Natuurlijk is de Kerstman ook aanwezig! De wagens zijn vanaf 17.00 uur aanwezig, de parade vertrekt om 18.30 uur.

Route/Omloop

Bekijken optocht en start optocht vanaf van eesterenplein
Na start linksaf bij de dierenwinkel richting torenflat.
De loswallen op .
bij eerste afslag die terug leidt naar het winkelcentrum rechtsaf.
Waardoor route weer eindigt op het plein.

Foto's

Geef een foto door van deze verlichte optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Dordrecht zijn de lampionnenoptocht op dinsdag 24 december 2019 om 18:00 uur, de grote optocht op carnavalszaterdag (22 februari 2020) om 14:11 uur en de lampionnenoptocht op zaterdag 24 oktober 2020 om 18:30 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 23 dec 2019 - 12:00