Lampionnenoptocht van Woerden

Sterretjesavond

De lampionnenoptocht van Woerden vindt plaats op vrijdag 13 december 2019. Deze lampionnenoptocht zal beginnen om 19:00 uur. Deze lampionnenoptocht heet Sterretjesavond.

Proef de betoverende sfeer tijdens Winterfair Woerden!
Vrijdag 13 en zaterdag 14 december 2019 is vestingstad Woerden in een winters jasje gestoken met een sfeervolle kerstmarkt en allerlei gezelligheid.
In de historische binnenstad staat meer dan 120 kerstkramen. Heerlijk struinen dus, op zoek naar leuke en originele kerstcadeaus en bijzondere delicatessen. Kerstkoren vullen de straten met gezellige kerstliedjes
Opwarmen doe je met glühwein, warme choco en heerlijke winter BBQ. Of duik in een van de knusse Woerdense restaurants om even bij te komen.
Ook voor jonge bezoekers is het een winters feestje: Ze kunnen gratis een ritje maken in de kersttrein en de zweefmolen. En de kans is groot dat ze de kerstman, sneeuwprinses of ijskoningin tegen het lijf lopen.
Wat je zeker niet mag missen is Sterretjesavond op vrijdag: Broodjes bakken op een vuurtje en om 19u start de sfeervolle lampionnenoptocht door een prachtig verlicht Woerden. Dwars over de kerstmarkt en langs Woerdense monumenten. Na de lampionnenoptocht wordt de ijsbaan officieel geopend en mag je gratis schaatsen.
Meer informatie en het programma: www.winterfairwoerden.nl
vrijdag 13 december 15-21 uur - zaterdag 14 december 10-16 uur - gratis toegang

Vestingstad Woerden geeft beide dagen maar liefst 50 (!!) goodiebags weg.

Route/Omloop

Start bij de bakker – richting Friendlys – Voorstraat – Westdam – Rijnstraat – Kerkstraat – Plein

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 15 mrt 2019 - 10:41