Kleine Optocht Geesteren (Tubbergen)

Palmpasenoptocht Geesteren

De kleine optocht van Geesteren (Tubbergen) vindt plaats op zondag 2 april 2023. Deze kleine optocht zal beginnen om 14:00 uur. Deze kleine optocht heet Palmpasenoptocht Geesteren.

Voorafgaand aan de Palmpasenoptocht zal er om 13.30 uur een Palmpasen themaviering voor de kinderen in de St. Pancratiuskerk plaatsvinden.

Route/Omloop

Onder begeleiding van de muziekvereniging Sint Caecilia vertrekt de optocht om 14:00 uur bij de St. Pancratiuskerk. Via de Vriezenveenseweg, Röringstraat, Broenenstraat, Zurinkstraat, Harmelinksweg, Herminkstuk, Zurinkstraat, Dorpsstraat, Langeveenseweg, Ten Catelaan wordt naar Erve Kampboer gelopen worden.

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Geesteren (Tubbergen) is de grote optocht op carnavalszondag (19 februari 2023) om 11:11 uur.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 16 nov 2022 - 17:03