Optocht Kampen (Kampen)

Straatparade

De optocht van Kampen (Kampen) vindt plaats op dinsdag 27 april 2021 (Koningsdag). Deze optocht zal beginnen om 19:00 uur. Deze optocht heet Straatparade.

Alle Kamper korpsen presenteren zich met een straatparade. Tijdens de straatparade kan het publiek genieten van een enorme diversiteit aan fanfares, showbands en harmonieorkesten. Van traditie tot toekomst van jong tot oud, muziek maken is voor iedereen!

Let op! Het is mogelijk dat deze optocht vanwege de Corona-maatregelen niet door gaat. Indien dit het geval is, geef dit dan aan ons door via het contact-formulier.

Route/Omloop

Start: Nieuwe Markt, Burgwal, Geerstraat, Oudestraat, Botervatsteegom dan weer terug te keren aan de Burgwal.

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Kampen (Kampen) is de lampionnenoptocht op maandag 26 april 2021 om 21:00 uur.

Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 04 apr 2021 - 21:27